Azi nu vorbesc despre produse cosmetice

De ce nu vorbesc azi despre produse cosmetice

Sunt obișnuită să prezint păreri, informații, mici recenzii despre produsele pe care le folosesc și pe care le cunosc. În speță, e vorba în principal despre produse cosmetice: măști,  creme de față, loțiuni pentru ten și o mulțime de minunății asemănătoare, căci acesta e domeniul pe care îl cunosc mai bine și in care activez momentan. M-am obișnuit să prezint câteva păreri personale în momentul in care anumite produse mi-au plăcut, după ce le-am utilizat.

Și totuși,  m-am aventurat să amintesc în postarea de acum despre țevi metalice, profile zincate, policarbonat, uși de garaje, gresie, pavaje, tencuieli decorative și altele, ceea ce poate fi o provocare destul de mare pentru cineva obișnuit cu cele … ușurele, de mai sus.

Ce m-ar face totuși să mă aventurez pe acest teritoriu atât de nefamiliar mie? Ceea ce se aseamănă este mai apropiat decât s-ar putea crede, și foarte apropiat de realitatea cotidiană.

Azi, despre alt tip de materiale

Prin ce se aseamănă o afacere din domeniul vânzărilor de produse cosmetice, de exemplu, de îngrijire și frumusețe, cu cea a oricărui tip de business, dar în special a unuia din domeniul materialelor de construcții?

Să vedem! E foarte simplu, de fapt!

Cum, ai spune? Ce este simplu în faptul că, în momentul în care ai obținut in sfârșit proiectul casei mult-visate de la arhitectul tău, sau ai regândit amenajarea terasei, a grădinii sau a balconului, asta nu va însemna de fapt o alergătură și mai mare? Cum te poți relaxa acum știind că, din contră, acum când se intră în faza de construcție propriu-zisă sau reconstrucție, această etapă nu va fi cea care ridică cel mai mare consum de timp și de energie? Întrucât depinzi de achiziția de materiale, de meseriași, de vreme și capriciile ei, de alte modificări sau probleme ce pot să apară pe parcurs. De acum începe alergătura pe la magazinele cu materiale de construcții pentru a alege prețul de achiziție cel mai bun, pe la furnizorii de pavaje, dale sau gresie și faianță pentru a te asigura că, de exemplu, chitul prevăzut pentru cele două tipuri de faianță din băile căsuței mult-visate potrivește perfect cu nuanța gresiei și a faianței alese.

 

De fapt nu am să vorbesc aici nici despre profile zincate, nici despre nuanța potrivită a dalelor de piatră potrivite, nici despre vata bazaltică potrivită vreunei fațade exterioare, sau cea mai potrivită dimensiune pentru izolația de interior de polistiren. Vă las pe voi să o faceți, pentru că am o mică provocare la final!

Online-ul și ziua de azi

Motivul pentru care m-am  decis să scriu azi e mult mai simplu: pe cât e de simplu e să comanzi orice online, la fel este și conceptul pe care se bazează compania despre care vorbesc, vindem-ieftin.ro.

 

De ce? Pentru că azi totul e online!

Conceptul, unic la noi în țară, se bazează pe faptul că toate materialele necesare se comandă online, dintr-un singur loc! Mai exact, un business de tip de broker în domeniul comenzilor online de materiale de construcții!

 

Beneficiile pe care le ai dacă alegi acest mod de comandă:

  • economie de bani și timp, pentru că totul se comandă dintr-un singur loc, eliminând pașii intermediari (acea alergătură la mai mulți furnizori spre a găsi cel mai bun preț)
  • poți compara ofertele mai multor furnizori, pentru a obține cele mai bune prețuri
  • se oferă consultanță dedicată, un consilier va oferi gratuit informații despre produse
  • prețurile variază în funcție de cantitățile comandate și, cu cât cantitățile sunt mai mari, firma poate negocia prețul cu furnizorii
  • livrarea produselor este gratuită întreg teritoriul țării
  • marfa e livrată direct de la producător, fiind ambalată corespunzător, și ajunge la tine în cele mai bune condiții, nefiind stocată prin depozite sau manipulată, ceea ce se reflectă atât în calitatea produselor, cât și în prețul final către client (costurile de manipulare, depozitare și transport sunt incluse în adaosul comercial aferent produsului).
  • se scurtează drumul de la producător / importator / distribuitor la clientul final, marfa ajungând de la aceștia direct la utilizatorul final.

cum sa comanzi

„Cu cât e mai scurt lanţul de intermediari de la fabrică la şantier, cu atât mai mic iese, la final, preţul de construcţie al casei“, a declarat pentru „Adevărul“ Cosmin Răileanu, directorul general al unei companii specializate în comenzi online de materiale de construcţii, citat pe Adevarul.ro.

 

 

În concluzie, propunerea mea este simplă. În contextul digitalizării aproape a oricărui tip de business în ziua de azi, soluția celor de la Vindem-ieftin.ro apare ca aproape evidentă pentru cei ce își doresc amenajări interioare sau exterioare.

Și pentru că promisesem și o surpriză la final, iată:

Poți beneficia de o reducere la comanda pe Vindem-Ieftin.ro dacă filmezi livrarea produselor și le trimiți filmulețul! Trimite-le o scurtă recenzie video

Spor la treabă!

 

Acest articol participă la competiția SuperBlog 2018.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat asta: