Crash the dress…?! Jeans is the Answear!

Am uitat să vă povestesc despre săptămâna cu totul specială pe care am trăit-o nu de mult.

A fost una din acele săptămâni deosebite, de care nu ai parte toată ziua-bună-ziua, în care am avut ocazia unei perioade de training și schimb de experiență tocmai la head-quarter-ul companiei-mamă. Aveam deci în față o săptămână întreagă pentru a intra în contact și a lua pulsul business-ului de la un alt nivel, cel ”rarefiat” al înălțimii etajelor 13+ ale clădirii de office-uri unde are head-quarter-ul compania noastră, dintr-o capitală mai mult sau mai puțin îndepărtată.

Nu vă  povestesc cu câtă emoție așteptam această săptămână. Bagajele erau pregătite din timp, eu la fel. Așteptam cu mare interes să ajung acolo, să fac turul departamentelor pentru a vedea cum lucrează fiecare în parte. Să văd exact cum se coordonează o campanie de vânzări de la departamentul Sales, să văd în acțiune imaginația și creativitatea celor de la Marketing, să văd pe cei de la IT (care nu sunt mulți, cum ar fi intr-o companie de acest fel) cum fac față cu brio uneia în care numărul femeilor e predominant.

Ei bine, a sosit în sfârșit și ziua mult-așteptată…ba pardon, chiar săptămâna, pentru că urma să petrec o săptămână plină în această deplasare, iar nerăbdarea mea era pe măsură. Iar aceasta începea chiar de luni, pentru că atunci aveam rezervat zborul, la prima oră a dimineții.

Dimineața frumoasă, vremea plăcută, zborul lin….auspiciile perfecte pentru un început de săptămână perfectă.

Aterizat, sala de așteptare, recăpătat bagajul de pe banda de…..dar stai, mă mai uit o dată…. Nu am nimerit, (nici) de data asta, poarta? Mă uit din nou, mă uit și pe bilet. E în regulă, corespund.

Păi și atunci unde e…bagajul?

Mă uit bine, a treia oară, a patra oară, pe bandă….poate amețesc de la atâta privit și încep să mă învârt și eu. Și totuși..nu e! Întreb, ei verifică: știți, domnișoară (pentru asemenea apelative merită câte o deplasare oriunde, chiar și cu riscul pierderii temporare a bagajului)….ne pare rău, dar nu îl găsim. Lăsați-ne numărul de telefon și o adresă și vă asigurăm că, în primul moment în care îl găsim, vom trimite bagajul la această adresă, fără nici un cost sau vreun stress suplimentar pentru dumneavoastră.

Zis și făcut, nu de alta, dar deja mă aflam in întârziere pentru prima ședință la care urma să asist, cea de la Head Quarter-ul companiei de care am amintit, și pentru care nu voiam să las o impresie greșită chiar din prima zi (de luni, cum spuneam).

Problema era…ținuta: perechea de blugi cu care venisem la aeroport dis-de-dimineață, singura pereche de jeans pe care o aveam dealtfel la mine, era un pic cam prea informală pentru o zi atât de importantă, plină de intâlniri și în care urma să cunosc multă lume nouă, să particip la ședințe sau să fac cunoştință cu oameni importanți din companie. Noroc cu sacoul pe care alesesem să îl port pe mine, pentru a nu se șifona în bagajul cel mare de la cală,  chiar dacă acela era mai încăpător. Pentru că, oricât de încăpător, la ora aceea, bagajul….ia-l de unde nu-i.

Așa încât am participat în acea zi la ședințe și intâlniri într-o ținută onorabilă, un sacou smart-office care să se imbine în mod fericit cu jeanș-ii pe care îi aveam deja.

sacou
Sacou Mango Zlon2 prin Answear

 

Ziua de luni este de obicei una obișnuită de office, început de săptămână, iar jeanşii pot fi oricum prima alegere dacă ai prelungit in mod nefericit ziua de duminică la întâlnirea cu prietenii, sau dacă te grăbești în vreun alt fel (cum fac eu de obicei) să nu întârzii prea mult la birou.

Iar acesta e felul perfect în care pot sa mă revanșez: aleg orice combinație care să arate smart and chic, casual și nu foarte studiat, pentru că toate pot fi compensate de un accesoriu special sau o geantă care să atragă toate privirile.

Bun, dar ziua de luni se apropia de final și eu tot nu aveam vreo veste de la compania de transport aerian. Or fi ei aerieni cu totul, dar…eu nu am decât o pereche de blugi!

Ce fac, intru pe Repeat și o folosesc doar pe aceea ca şi obiect vestimentar principal o săptămână intreagă? Mai ales pentru că timp de shopping nu prea aveam și nu consideram că e neapărat momentul pentru te miri ce investiții. În fond, nu era vina mea că am rămas fără bagaj, nu?

Pentru că, să nu uităm, toate ținutele pe care le aveam pregătite pentru această săptămână erau in bagaj. Iar bagajul…ia-l de unde nu-i.

Ok, aveam totuși timp pentru a achiziționa rapid câte ceva, pentru a asorta cu singura pereche de jeanşi; e drept, perechea mea favorită.

Era cazul să inprovizez ceva.

Marți era o zi specială. Tot zi de birou, dar o zi în care era programat un shooting pentru a promova mai bine business-ul în care activez. Așa că, pe lângă ținuta oficială pe care o aveam de îmbrăcat la sesiunea foto, aveam parte și de o vizită prin birourile companiei. Am ales o ținută casual, pentru că  nu aveam timp decât de filmare deși a fost timp şi de o vizită rapidă prin câteva birouri de la etajul 5 ca să te intâlnesc tot staff-ul implicat în filmarea zilei respective.

IMG_8037.JPG

Bagajul, insă, se lăsa tot așteptat, așa că spre seară am ales să imi acord un pic de răgaz pentru a vedea și alte optiuni pe care le am la îndemână. Drept urmare, în așteptarea ținutelor pe care ar fi trebuit să le am deja, am ales să comand rapid o bluză ușoară, comfortabilă, simplă sau una in stil vintage, pe care să o combin însă cu o pereche trăznet de încălțăminte de damă, pe care am găsit-o online și căreia nu ii puteam rezista.

Pentru că, intrând pe site-ul celor de la Answear, am găsit nu doar geci, hanorace sau paltoane, dar și o soluție rapidă și la indemână pentru alte haine sau accesorii. Și chiar dacă atunci nu era momentul potrivit pentru o investiție într-o haină de iarnă, o pereche de botine roz, chic sunt un must-have căreia nu  îi poți rezista…nu-i așa?

Mai ales pentru că motivul era unul foarte justificat: miercuri mă aștepta o nouă zi, iar perechea de blugi se cerea asortată diferit. Iar răspunsul perfect erau acele botinuțe superbe, în fața cărora nu am rezistat să nu le comand rapid, online. Pe lângă asta, blugii de damă nu aveau de ales decât să se adapteze rapid și ei: voi alege să îi port ușor rulați în partea de jos, scurtați, pentru a permite botinuțelor roz să fie evidențiate în toată splendoarea lor colorată.

Iar în privința bluzelor, ținutele celor de la Only nu m-au dezamăgit niciodată, drept pentru care merg oricând pe propunerile lor, sau pe un model vintage de la Vintage Revival cu multiple variante de a fi pus în valoare.

 

Această prezentare necesită JavaScript.

Miercuri era din nou o zi plină la birou,  aveam planificat un training ce urma să dureze aproape toată ziua, iar pe lângă asta am ales să merg spre seară şi la o prezentare despre care aflasem recent și de care am vrut să profit, dacă tot eram acolo. Așa că am ales o ținută ușoară, dar cu care să mă simt confortabil o zi întreagă. Mai mult, și de data aceasta accesoriile au compensat in mod fericit alegerea mea înspre comoditate.

21576668_281651242335302_4479304504910544896_n
Fossil Watch prin Answear

 

Joia e singura zi din săptămână in care fac sport. Așa că, dacă tot am păstrat ținuta cu blugi, am asortat la ea un top sport şi o pereche de adidaşi originali, pe care să ii pot purta și cu alte ocazii.

18443698_316408078790360_1384752805473943552_n(1)

Vinerea nu fac sport, din contră, mă relaxez. Ba chiar aș spune, alții sunt cei care ”fac spectacol” pentru mine. Nu vă grăbiți, e vorba fie de un spectacol gen piesă de teatru, seară de cinema sau de party-ul lunar de socializare la care mulți dintre cei de la birou aleg de obicei să participe. Şi chiar dacă pentru mulți cei de la office vinerea e de obicei un Casual Friday, eu am ales o ținută mai elegantă: o cămașă din mătase, brocart etc asortată unui mantou elegant, fie scurt fie mai lung dar care să pună in evidență ținuta cocoțată pe pantoful inalt cu care am combinat și in acea seară blugii. Accentul zilei de vineri se pune, pentru unii dintre noi, pe ținuta cu toc sau pe elementele elegante.

Guess what, pe toate le-am comandat tot pe site-ul Answear.

ANSW jeans1.jpg

A sosit și ziua de sâmbătă, iar pentru că avionul meu nu era decât duminica dimineața, am profit de ocazie să fac o vizită rapidă prin împrejurimi. Excursiile de o zi sunt o alternativă mult mai la îndemână pentru perioadele lungi in care concediul se lasă așteptat. Așa că de data asta cel mai la indemână au fost, ia ghiciți, tocmai perechea de blugi, un mic termos cu cafea ca să nu pierd timp prețios pe drum, iar apoi am setat GPS-ul pentru o aventură în necunoscut. Blugii sunt prietenii cei mai buni pentru astfel de situații iar combinațiile le aleg de obicei în funcție de destinația pe care o am in minte.

18096357_1422749674446959_9138940302734655488_n

 

Duminica era drumul de întoarcere acasă, dar de data aceasta nu m-am mai chinuit foarte tare pentru a propune vreo combinație vestimentară, pentru că, până la urmă, duminica e duminică, și chiar și Dumnezeu s-a odihnit în a șaptea zi. Singura mea grijă a fost să îi asortez cu lenjerie de corp jucăușă, pentru că aceea era ziua la finalul cărei  blugii vor poposi finalmente in șifonier.

Iată cum, chiar dacă acea săptămâna a fost plină de intâmplări și de peripeții, am reușit să o închei prin a varia o singură pereche de blugi în ținuta mea, ba mai mult, am reușit a o încheia fără a purta măcar o singură dată o rochie! Un fel de ….crash the dress and…wear the jeans!

Așa că, aș spune, orice e posibil, iar eu aștept cu optimism o nouă săptămână asemănătoare! Pentru că, chiar dacă voi avea parte de noi surprize vestimentare, știu că mă voi descurca: am oricând la indemână…the Answear!

Acest exercițiu de (mai multă sau mai puțină) imaginație a fost propus ca un răspuns la provocarea  de a participa la competiția SuperBlog 2018 cu un articol despre cum poți folosi o singură pereche de blugi pentru a alcătui 7 ținute diferite. Am acceptat provocarea, pentru că tot ei au avut și….raspunsul! The Answear!

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat asta: