Competiția SuperBlog

Date with Destiny

Prima întâlnire a fost chiar un ”date with destiny”. Nu, nu știa de Tony Robbins şi nu era nici măcar vag conștientă de faptul că există termenul de ”dezvoltare personală”, darămite să știe că sunt unii care știu de asta, alții care propovăduiesc acest aspect, ba mai mult, că sunt unii şi alții care îşi conduc viața punând în practică ce au auzit sau au învățat.

Date with destiny-ul ei a venit de-a dreptul într-o ținută mirobolantă. Fascinantă de-a dreptul, cel puțin în ochii unui privitor căruia galbenul muştar intens al rochiei de mătase aproape că i-a rupt retina. Un efect strălucitor al soarelui în plină zi, cu toate efectele de aplicații migălos cusute pe mătase fină a ținutei de ocazie a fost, se pare, unul nu doar năucitor, dar și de durată.

Pentru că nu era orice material, sau orice creație, sau orice artist creator al ținutei.

Era un designer cum pe vremurile acelea mai rar găseai, de la puținele ateliere ale artiștilor plastici ale acelor vremuri. Galeria Artiștilor Plastici, sau Fondul Plastic, cum se mai numea. Și care nu se găsea pe oriunde, sau cel puțin acele ținute nu se găseau pe oriunde, ci doar în zonele selecte din București.

Deci a trebuit să fie într-adevăr o ținută specială, pentru acea seară specială care avea să le schimbe destinele…sau cel puțin să le facă o viață în doi, de atunci încolo. Cu toate că nu fusese o întâlnire programată, și nu știau nici unul că urma să fie ”acea” întâlnire care să le schimbe viața.

Acum, mă gândesc că ar putea să recreeze la orice oră un ”date with destiny”. Cel puțin din punct de vedere vestimentar. Pentru că nu a renunțat la preferințele ei în materie de alegeri vestimentare: tot gusturi prețioase, dar mai mult, simplificate de tot ceea ce presupune comoditatea alegerilor pe care le putem face în ziua de azi.

Dacă pentru acele perioade era nevoie de deplasări în ”capitală”, și nu în orice capitală a modei cum se poate acum, astăzi e totul mult mai simplu.

Nu doar să ajungi în orice capitală a lumii sau măcar din Europa ca sa ai acces la ultimele prezentări de modă ale designerilor faimoși ai lumii, dar chiar să faci acele haine să ajungă la tine! Haine de firmă, create de designeri faimoși, pot face deliciul unor alegeri la ceas de seară, din comoditatea căminului și ușurința unui click al mouse-ului!

 

 

Genți, pantofi, rochii elegante, sacouri, accesorii, toate într-un melanj și mai rafinat, probabil datorită unei mai bune înțelegeri în ce privește ținutele, culorile și combinațiile vestimentare care să te avantajeze, care să te ajute să te faci remarcat fără a ieși neapărat ostentativ în evidență.

 

Pentru că astăzi, totul are un răspuns atât de simplu: Answear! Dressingul din care alegi produse 100% originale pe care le probezi acasă, în faţa oglinzii şi din care păstrezi doar ceea ce ţi se potriveşte!

 

Articol scris pentru competiția SuperBlog 2018.

 

 

 

 

 

Lasă un comentariu