Culoarea anului 2019: 5 articole Fashion&Beauty pentru a-ți asigura buna dispoziție întregul an

După câțiva ani mai zbuciumați și plini de evenimente care presupuneau, aproape de fiecare dată, o situație asemănătoare cu a unei grenade cu cuiul de siguranță scos, nu putem decât să sperăm că zeitățile cerului vor fi mai blânde cu noi în anul care vine.

Cel puțin, ne vor face să ne gândim cu mai mult optimism la viitor. Așa susțin cei care au realizat un studiu, bazat pe percepția oamenilor în ceea ce privește anul care vine, și care au stabilit deja trendul în ceea ce privește culoarea ce va defini anul 2019.

O stare de spirit mai optimistă – acesta pare a fi trendul general. Cei de la compania Pantone, autoritatea în materie în ce privește industria de design, au luat în calcul pentru a stabili tendința anului în ce privește culoarea mai multi factori: de la climatul politic general, trecând prin tendințele din artă, industria filmului și cea de fashion, până la starea generală de spirit a omului de pe stradă sau chiar destinații preferate de vacanță.

S-a ajuns la concluzia că este nevoie de un climat și o orientare generală care să ne readucă senzația de calm, siguranță, naturalețe.

Pantone a denumit această nuanță a anului 2019 Living Coral (Pantone 16-456) – sau corai cu irizații aurii. În justificarea lor, este ”o nuanţă corai care animă şi este plină de viaţă, cu irizaţii aurii care energizează şi atenuează uşor”.

Culoarea simbolizează ”nevoia de optimism, pasiunile care aduc bucurie şi dorinţa de exprimare jucăuşă”, spun reprezentanții firmei americane, conform Mediafax.

Iar nouă…ce ne rămâne de făcut pentru a ne adapta acestui trend?

 

5 modalități de a purta culoarea anului 2019

 

  1. Un articol care setează starea zilei. Pentru că vorbim în primul rând de optimism, e vorba să încercăm să ne începem fiecare zi cu o stare de bună-dispoziție.

Și ce modalitate mai bună pentru a planifica ziua decât o agendă…însă nu una oarecare, ci un adevarat jurnal al recunoștinței dar și al planificării. Practic ne putem planifica nu doar programul zilei, ci, o dată cu el, întreaga noastră stare de spirit.

E vorba aici de agendele-jurnal pe care ni le propun de cei de la The Daily Greatness și care pot fi comandate online.

Related image

 

2. Aroma zilei. 

După ce am ”setat starea” zilei, un strop de parfum nu va face decât să întărească această bună dispoziție, așa că putem aplica o picătură din parfumul preferat pentru a porni la drum cu zâmbetul pe buze.

O propunere rafinată și elegantă pentru a completa această stare este parfumul Eve Elegance de la Avon, din categoria floral-fructat-moscat, ce îmbină prospețimea aromelor de pere cu opulența florilor de magnolie, dar și cu căldura ambrei.

Ca și note principale, acesta este definit la vârf de: grapefruitul roz, para și petalele de iasomie, cele de mijloc sunt formate din gardenie, magnolie și nufăr. Notele de bază sunt: ambra, piersica și moscul. Livrarea lui este rapidă și este accesibil online aici.

Apă de parfum Eve Elegance

 

3. Ținuta care să definească o zi perfectă.

Care ar fi? Cea versatilă, ce poate fi adaptată la orice situații din zi. Este din materiale prețioase dar și jucăușe totodată. Bibliotecă sau cocktail, le putem bifa pe amândouă într-o singură zi. Iar în privința accesoriilor, posibilitățile sunt și ele nenumărate.

Alege un designer cunoscut pentru versatilitatea și adaptabilitatea cu care combină voluptos materiale prețioase cu cele de zi pentru a crea un look perfect.

Mai jos (dreapta), ținută din colecția Călina Langa Designs.

 

4. Un strop de machiaj, indispensabil pentru o zi perfectă.

În privința machiajului preferințele sunt diferite, dar acesta nu face decât să desăvârșească o alegere inspirată în privința ținutei sau a parfumului ales. O atingere delicată pentru a evidenția frumusețea naturală sau, din contră, un machiaj îndrăzneț în ton cu capriciile modei și ale…influencerilor, depinde de fiecare dintre noi.

Însă propunerile de machiaj în tendințele anului 2019 vor fi de data asta mai îndrăznețe, tocmai pentru a sublinia acea bună-dispoziție și optimism care vor caracteriza anul ce vine. Pentru aceasta trebuie să fim pregătiți așa cum trebuie.

”Bring On the Heat” este propunerea celor de la Avon pentru zile pline de culoare, veselie și bună dispoziție pe tot parcursul anului, cu accent special pe rujul Perfectly Matte Coral Fever, conturul Glistering Topaz TC și creionul contur Rich Copper Big Gel Paint de la Mark pentru ochi.

Modalitatea de a recrea acest tip de machiaj se regăsește în videoclipul de mai jos (link):

https://www.avonbrosura.ro/campania/index.html#page/294-295

 

Această prezentare necesită JavaScript.

 

 

5. Finalmente, un strop de bucurie la final de zi: Cocktail-ul care încheie ziua.

 

Pentru a păstra același ton de bună-dispoziție, propunem un cocktail pentru finalul de zi. Chiar dacă nu zilnic, măcar în acele zile care chiar ne-au adus și mai multe bucurii și mai multe zâmbete pe buze – pe modelul din serialul Sex And The City 🙂

Cei care se pricep mai bine la a prepara această optimistă și tonică licoare ne spun că pentru a obține amestecul perfect de cocktail Cosmopolitan avem nevoie de:
  • 40 ml votcă (cu aromă de lămâie, de preferat)
  • 20 ml triplu sec (de exemplu Cointreau)
  • 20 ml suc de merișoare
  • 20 ml suc proaspăt stors de lime
  • cuburi de gheață
  • o cireașă confiată
  • o felie de lime sau de portocală (pentru decor)

În plus, de 2-3 minute în care să agităm bine ingredientele…și iată, finalul perfect pentru câte o zi minunată!

cocktail roz

 

Să avem un an 2019 bogat, optimist și plin de culoare!

 

Foto: https://www.google.ro, https://www.facebook.com/dailygreatness/, https://www.avonbrosura.ro/, https://www.tropicana.com/.

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s